Consument

Leo de Groot Partscenter XL heeft een zeer uitgebreid assortiment op het gebied van automaterialen en gereedschappen.

In onze showroom vindt u dan ook alles op het gebied van onderhoudsproducten, Autostyle, Fietsendragers, Carpoint accessoires, aanhangwagen benodigdheden en Hapro bagage oplossingen,  Pack & Go concept!

Vakhandel

Leo de Groot Parstcenter XL heeft een uitgebreid programma van automaterialen, banden, gereedschappen, oliën en vloeistoffen, maar ook equipment en diverse serviceproducten.

Tevens biedt Leo de Groot Partscenter XL technische ondersteuning voor alle disciplines binnen het autobedrijf.  Denk hierbij aan technische kennis door informatie en opleidingen, ondersteuning op het gebied van marketing, milieuzaken of algemene bedrijfsvoering.

Kortom, als garagist staat u niet alleen!  Bij Leo de Groot Partscenter XL heeft u een klankbord voor uw bedrijfsvoering en allerlei initiatieven.

U bent dus geen geïsoleerde ondernemer, maar onderdeel van de Automotive wereld. Een wereld waarin we met elkaar een goede omzet kunnen realiseren op een ontspannen en vooral gezellige manier!

Hierbij beseffen we ons, dat omzet niet vanzelfsprekend is en dat we ons uiterste best moeten doen om u te ondersteunen.

Leo de Groot Partscenter XL is niet uw compagnon, maar wel uw Automotive Partner!