Kentekenplaten… ook geen punt!

Leo de Groot Partscenter XL is erkend door de RDW voor de afgifte van kentekenplaten. U kunt bij ons terecht voor het laten maken van kentekenplaten voor uw auto, motorfiets, aanhanger, brom/snorfiets, landbouwvoertuig etc. Voor de afgifte van kentekenplaten hebben wij vaste procedures. Hieronder leest u hoe deze procedures in zijn werk gaan.

Afgifte kentekenplaten particulieren en niet garagebedrijven:

Gele kentekenplaten

Voor het aanvragen van gele kentekenplaten voor uw auto, motorfiets, bromfiets, (zware) aanhangwagen of landbouwvoertuig dient u met het (originele) kentekenbewijs van het voertuig en een geldig legitimatiebewijs fysiek naar ons toe te komen in onze winkel. Wanneer het om een verfrissing gaat dient u tevens de oude kentekenplaten in te leveren wanneer u de nieuwe platen komt afhalen.

Witte kentekenplaten

Voor de afgifte van witte kentekenplaten dient u fysiek naar onze winkel met het (originele) kentekenbewijs te komen.

Levering

Wanneer u (doordeweeks) voor 13:00 de kentekenplaten bij ons besteld, kunnen deze na 14:00 (dezelfde dag) worden opgehaald. Wanneer u na 13:00 komt kunnen de platen de volgende dag na 14:00 worden opgehaald.

Kentekenplaten kunnen niet telefonisch of via de mail bij ons besteld worden! U dient altijd fysiek met de benodigde documenten naar ons toe te komen. Tevens is het niet mogelijk om te wachten op de fabricage van de kentekenplaten.

Voor garagebedrijven:

U kunt kentekenplaten via ons webshop portal bestellen.

rdw_erkend-sunder      nummerplaat